ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ по проект "Картиране и оценка на екосистемните услуги на степно-храстовите екосистеми на територията на България (извън Натура 2000)"

Фирма „АБЕРОН” ООД в партньорство със СУ „Св.Климент Охридски“ и „КАРТГЕО“ ООД имат удоволствието да Ви поканят на заключителна конференция организирана проект "Картиране и оценка на екосистемните услуги на степно-храстовите екосистеми на територията на България (извън Натура 2000), финансиран в рамките на програма BG03 "Биологично разнообразие и екосистеми" на ФМ на ЕИП 2009 – 2014.
 
Събитието ще се проведе на 28.04.2017 /петък/ в гр. София, Централ Парк Хотел София, бул. Витоша 106 от 10:00 часа.
По време на конференцията експертите ще представят окончателните резултати от направените изследвания на състоянието на двата типа екосистеми и екосистемните услуги, които те предоставят и резултатите от социално-икономически проучвания проведени сред месното население, бизнеса и общинските администрации на територията на цялатга страна.
 
Събитието ще бъде съпътствано от изложба на подбран снимков и картов материал от изпълнението на проекта, а участниците ще имат възможност да участват в дискусия, на която ще бъдат обсъдени  идеи и възможности за бъдещото опазване, развитие  и устойчиво управление на двата типа екосистеми.
 
Събитието е отворено за широката общественост!
Необходима е предварителна регистрация на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Повече информация за проекта може да намерите на http://www.ekohrasti.eu